Neuken in Lucky zo gaat dat.

Het is toch ook een schande zeg, het thema seks ligt al heel gevoelig in Rijssen maar daar doet de plaatselijke discotheek nog even een schepje boven op. Dwz we missen er nog iets.

Voor de jongeren is er veel ruimte gecreëerd om uit te gaan en Lucky is dan ook best wel bekend in de regio en den lande, dan zou je zeggen dat ze om het thema seks toch ook wel wat georganiseerd hebben. Maar niets is minder waar zo blijkt op de volgende foto (bron).

Dat kan toch niet zeg, gewoon in het verblijf te moeten neuken, niks kamertjes, niks speciale ruimten, nee gewoon in de zaal je piemel in je vriendin te moeten raggen. Kom ouders van Rijssen spreek uw kinderen eens aan hierop, zodat ze een voorziening kunnen treffen in Lucky waar uw zoon of dochter gewoon in alle rust doktertje kan spelen.

Op de barricaden, we willen neukkamertjes in Lucky….

Maar even een update erbij, voor de mensen die nu trauma hebben opgelopen door dit bericht, seks is niet een vies iets, waarom kunnen we er nu niets aan doen dat er wel kamertjes komen.
Het is tenslotte een burgemeester zelf (spiegelding) die zegt dat er meer geneukt moet worden. Kortom er is geen enkele reden om dit tegen te houden. Op de barricaden en pleiten voor die kamertjes, er mag rustig een tweede kamer komen in Lucky om te neuken, die andere tweedekamer naait ons nu ook al dus wat is nu het probleem.?

This entry was posted in Geen categorie, nieuws, privacy, Van die kleine dingetjes weet je wel. and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie